მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » ტორტი კუ
21:57
ტორტი კუ


ტორტი კუ

 

მასალა:

ცომისათვის:

კვერცხი  7ც.

შაქარი  2 ჭიქა

სოდა ძმართან ერთად 1 ჩ/კ.

ფქვილი  2,5 ჭიქა.

 

კრემისათვის:

არაჟანი  500გრ.

სგუშონი 1ც.

 

მიმანქრისათვის:

შაქარი  3 ს/კ.

არაჟანი  2 ს/კ.

კაკაო 4 ს/კ.

კარაქი  50-100გრ.

 

მომზადება:

ცომის მომზადება:

კვერცხს დავამატოთ ორი ჭიქა შაქარი, სოდიანი ძმარი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. გავყოთ პატარა ნაწილებად და გამოვაცხოთ პატარა ბრტყელი რგოლები აირღუმელში.

 

მინანანქრის მომზადება:

შაქარი, არაჟანი და კაკაო ავადუღოთ დაბალ ტემპერატურაზე, როცა მასა შესქელდება დავამატოთ კარაქი და კვლავ ვადუღოთ რამოდენიმე წუთი.

 

კრემის მომზადება:

სგუშონი და არაჟანი კარგად ავთქვიფოთ.

გამოცხობილი რგოლები დავაწყოთ თეფშზე და მივცეთ კუს ფორმა, წავუსვათ კრემი, დავაწყოთ ზედ ისევ რგოლები (ესე გავიმეოროთ სანამ კუს ფორმამდე არ ავაშენებთ). გავუკეთოთ თავი და ფეხები გამომცხვარი რგოლისგან (შეგვიძლია რგოლებს ზემოდან მინანქარით დავახატოთ). თავზე მოვასხათ მინანქარი და ზემოდან მოვრთოთ კრემით.

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 4471 | დაამატა: natia | ტეგები: ტორტი კუ | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: