მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ტარხუნის ღვეზელი
15:53
ტარხუნის ღვეზელი


ტარხუნის ღვეზელი

 

მასალა:

3 კონა ტარხუნა

1 კონა მწვანე ხახვი

1 ჭიქა ბრინჯი

დროჟიანი ცომი.

მომზადება:

ხახვი და ტარხუნა დავჭრათ და ოდნავ ზეთიან ტაფაზე მოვშუშოთ 5 წუთის განმავლობაში. მოვხარშოთ ბრინჯი და შევურიოთ ტარხუნიანი მასა დავამატოთ პილპილი და მარილიც. გულსართი მზადაა. დანარჩენი ჩვეულებრივად- როგორც ღვეზელი კეთდება. გამოვაცხოთ დუხოვკაში. რომ გამოცხვება შეიძლება ცოტა მაგარი გამოვიდეს და ზემოდან ჩაის ტილო გადავაფაროთ და ფუმფულა გახდება.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 3865 | დაამატა: natia | ტეგები: ტარხუნის ღვეზელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: