სტაფილოს პეროგი (პეროგი) - 23 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 23 » სტაფილოს პეროგი (პეროგი)
18:34
სტაფილოს პეროგი (პეროგი)


სტაფილოს პეროგი (პეროგი)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

გახეხილი სტაფილო 1 ჭიქა

მცენარეული ზეთი 1/3 ჭიქა

შაქარი 1 ჭიქა

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

ცოტა მარილი.

მომზადება:

სტაფილოს დავამატოთ ზეთი, მარილი, შაქარი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, ფქვილი, და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა ჩავასხათ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 25–30 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1255 | დაამატა: natia | ტეგები: სტაფილოს პეროგი (პეროგი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: