სტაფილო და გოგრა არაბულად (სამარხვო) - 23 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 23 » სტაფილო და გოგრა არაბულად (სამარხვო)
18:41
სტაფილო და გოგრა არაბულად (სამარხვო)


სტაფილო და გოგრა არაბულად (სამარხვო)

 

მასალა:

სტაფილო 800გრ.

ნახევარი გოგრა

ტომატ–პასტა 2–3 ს/კ.

ლიმონი 2ც.

ხმელი ქინძი 1 ჩ/კ.

ნიორი 6 კბილი

ძირა 1 ჩ/კ.

მარილი და ზეითუნის ზეთი გემოვნებით.

მომზადება:

სტაფილო და გოგრა გავასუფთავოდ, დავჭრათ 1 სმ. სისქის ნაჭრებად, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, ისე რომ მთლიანად ფარავდეს ბოსტნეულს, ავადუღოთ და ვხარშოთ 10–15 წუთი (მივაქციოთ ყურადღება რომ ბოსტნეული ძალიან არ გადაიხარშოს). შემდეგ გადმოვიღოთ თუშფალანგზე. ცალკე ჯამში ერთმანეთს შევურიოთ ლიმონის წვენი, მარილი, ზეითუნის ზეთი (რამოდენიმე კოვზი), ძირა, ქინძი, დანაყილი ნიორი, ტომატ–პასტა და კარგად ავურიოთ. შემდეგ მომზადებულ მასაში ჩავყაროთ მოხარშული გოგრა და სტაფილო, კვლავ ავურიოთ და შევინახოთ მაცივარში რამოდენიმე საათით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 680 | დაამატა: natia | ტეგები: სტაფილო და გოგრა არაბულად (სამარხვო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: