სოკოს ხინკალი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » სოკოს ხინკალი
12:36
სოკოს ხინკალი


სოკოს ხინკალი

 

მასალა:

ქამა სოკო 1კგ.

ხახვი 3–4 თავი

ქინძი 1–2 კონა

შავი პილპილი, ნიორი, ხმელი ქინძი, სოიოს სოუსი, (სვანური მარილიც შეიძლება) ეს ყველაფერი გემოვნებით.

მომზადება:

წვრილად დავჭრათ ქამა სოკო, ხახვი და ქინძი. მოვშუშოთ კარაქში ხახვი, დავაყაროთ სოკო ცოტახანს ვშუშოთ (წვენი არდავაშროთ, წვნიანი ხინკალი რომ იყოს), დავაყაროთ ცოტა სვანური მარილი სურვილისამებრ, შავი და წითელი პილპილი, ქინძი და  სოიოს სოუსი, რომელიც სოკოს გემოს მკვეთრს ხდის (ან თუ არ გვიყვარს, მაშინ ცოტა ძმარი შესაძლებელია), მარილი ბოლოს დავამატოთ და გულსართიც მზადაა. ჩვეულებრივ ცომში ჩავდოთ ერთი სუფრის კოვზი მასა გადავახვიოთ და მოვხარშოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2528 | დაამატა: natia | ტეგები: სოკოს ხინკალი | რეიტინგი: 4.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: