მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » სექტემბერი » 17 » შოკოლადში ამოვლებული ლეღვი
16:05
შოკოლადში ამოვლებული ლეღვი


შოკოლადში ამოვლებული ლეღვი

 

მასალა:

ლეღვიო 3–4 ც.

შოკოლადი 100–150გრ.

კარაქი 20 გრ.

მოხალული მიწის თხილი ან ნიგოზი 100გრ.

მომზადება:

ლეღვი გავჭრათ 4 ნაწილად. შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, შემდეგ დავამატოთ კარაქი და კარგად ავურიოთ. მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ ლეღვის ნაჭრები, მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე, მოვაყაროთ დაფქვილი მიწის თხილი და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში).

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1419 | დაამატა: natia | ტეგები: შოკოლადში ამოვლებული ლეღვი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: