მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » შოკოლადის რულეტი მარწყვით
14:10
შოკოლადის რულეტი მარწყვით


შოკოლადის რულეტი მარწყვით

 

მასალა:

ფქვილი 100გრ.

შაქარი 130გრ.

კვერცხი 4–5ც.

კაკაო 30–40გრ.

გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ.

მარწყვი 400გრ.

ნაღები 450–500გრ.

შაქრის პუდრა 5 ს/კ.

 

მომზადება:

კვერცხის ცილას დავუმატოთ 1 ს/კ. თბილი წყალი და ავთქვიფოთ მიქსერით, დავამატოთ კვერცხის გულები (ყვითრი), შემდეგ კი დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, კაკაო და გამაფხვიერებელი. ცომი გადავიტანოთ პერგამენტჩაფენილ, ცხიმწასმულ ყალიბში, შევდგათ აირღუმელში და გამოვაცხოთ. გამომცხვარი ბისკვიტი გამოვიღოთ აირღუმელიდან, მოვაშოროთ ქაღალდი და გადავახვიოთ შაქარმოყრილ ტილოში რულეტისებურად. გავაჩეროთ ასეთ მდგომარეობაში გასაციებლად.

 

კრემის მომზადება:

ნაღები ავთქვიფოთ, დავამატოთ შაქრის პუდრა. შემდეგ გაციებული ბისკვიტი გავშალოთ და წავუსვათ კრემი, მოვაწყოთ დაჭრილი მარწყვი და რულეტისებურად გადავახვიოთ. თავზე მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და გავაფორმოთ მარწყვით.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1939 | დაამატა: natia | ტეგები: შოკოლადის რულეტი მარწყვით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: