მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » შოკოლადის დესერტი
22:33
შოკოლადის დესერტი


შოკოლადის დესერტი

 

მასალა:

შოკოლადი 200გრ.

კვერცხი გული (ყვითრი) 3ც.

რძე 500მლ.

ნაღები 200მლ.

შაქარი 50გრ.

ჟელატინი 1ჩ/კ.

შოკოლადი გასაფორმებლად 50გრ.

მომზადება:

ჟელატინს დავასხათ 50მლ. ანადუღარი, გაციებული  წყალი და გავაჩეროთ 1 საათით. კვერცხის გული (ყვითრი) ავთქვიფოთ შაქართან ერთად. რძე დავდგათ გაზქურაზე, დავამატოთ შოკოლადი და გავაჩეროთ ცეცხლზე შოკლადის გადნობამდე, შემდეგ დავამატოთ კვერცხის გული, ჟელატინი, ავურიოთ და მივიყვანოთ ადუღებამდე (მაგრამ არ ავადუღოთ), გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავცივოთ. ნაღები ავთქვიფოთ და შევურიოთ გაცივებულ შოკოლადიან მასას. მომზადებული მასა ჩავასხათ სასურველ ფორმებში და შევდგათ საყინულეში 5–6 საათით. მომზადებულ დესერტს მოვაყაროთ გახეხილი შოკოლადი და გავაფორმოთ სურვილისამებრ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1550 | დაამატა: natia | ტეგები: შოკოლადის დესერტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: