შემწვარი ხბოს ხორცი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » შემწვარი ხბოს ხორცი
11:28
შემწვარი ხბოს ხორცი


შემწვარი ხბოს ხორცი

 

მასალა:

1 კგ. ხბოს ხორცი

1კგ. კარტოფილი

ოხრახუში და მარილი გემოვნებით. 

მომზადება:

ხბოს ბარკლის ნაჭერი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი, დავდოთ ტაფაზე, შევდგათ გრილ ქურაში, ნელ-ნელა მოვუმატოთ ცეცხლი და შევწვათ მზადყოფნამდე 1,5-2 საათის განმავლობაში. შეწვის პროცესში ხორცს მოვასხათ შეწვის დროს წარმოშობილი წვენი.  შემწვარი ხორცი დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებად, გადავიტანოთ სინზე, მოვრთოთ ოხრახუშით.  კარტოფილი შეიძლება შევწვათ ხორცთან ერთად, ან ცალკე და შემოვულაგოთ ხორცს სინზე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1137 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ხბოს ხორცი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: