შემწვარი ღალღები საწებლით - 13 დეკემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 7
სტუმარი: 7
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 13 » შემწვარი ღალღები საწებლით
20:41
შემწვარი ღალღები საწებლით


შემწვარი ღალღები საწებლით

 

მასალა:

ღალღა 6ც.

ერბო 6–7 ს/კ.

ბაჰარი 5 მარცვალი

პურის ფქვილი 1 ს/კ.

არაჟანი 2 ს/კ.

შავი პილპილი 4 მარცვალი

ნახევარი ლიმონი

ხახვი 1 თავი.

მომზადება:

ღალღა გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ, შევწვათ შამფურზე ან ქვაბში 2–3 ს/კ. ერბოთი. შიგნეულობა წვრილად დავჭრათ, დარჩენილ ერბოში მოვხრაკოთ ხახვი და ფქვილი, დავამატოთ ბაჰარის მარცვალი, დანაყილი შავი პილპილი, მოვაყაროთ მარილი, ჩავაწუროთ ნახევარი ლიმონი. შეგვიძლია დავამატოთ არაჟანიც. ყველა ეს გავსხნათ 1 ჭიქა ბულიონში, ავადუღოთ და ჩავაწყოთ შემწვარი ღალღები.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 757 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ღალღები საწებლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: