შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი - 13 დეკემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 13 » შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი
18:50
შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი


შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი

 

მასალა:

კურდღელი

ხახვი 3 თავი

ერბო და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კურდღელი ავაგოთ შამფურზე, წავუსვათ მარილიანი წყალი და შევწვათ მაყალზე (ან აირღუმელში). შემდეგ წავუსვათ ერბო და როდესაც შეიბრაწება, დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად და მოვხრაკოთ ერბოში, დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, წამოვადუღოთ, შემდეგ ჩავაწყოთ ხორცის ნაჭრები და კვლავ წამოვადუღოთ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2475 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი და ჩახოხბილი კურდღელი | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 1
1  
ძალიან გემრიელი იქნება

სახელი *:
Email *:
კოდი *: