შემწვარი ბადრიჯანი მწვანილებით - 29 ოქტომბერში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » ოქტომბერი » 29 » შემწვარი ბადრიჯანი მწვანილებით
15:28
შემწვარი ბადრიჯანი მწვანილებით


შემწვარი ბადრიჯანი მწვანილებით

 

მასალა:

ბადრიჯანი 2 კგ.

წყალი 1 ჭიქა

ძმარი ½ ჭიქა

მარილი 2 ს.კ.

წიწაკის მარცვლები 5–7 ც.

ოხრახუში 1 კონა

კამა 1 კონა

ნიორი 1 თავი

 

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალად მოვაყაროთ ცოტა მარილი და გავაჩეროთ 15 წუთი, შემდეგ შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. მწვანილები და ნიორი გავასუფთავოდ და დავჭრათ. შემდეგ ფენებად ჩავაწყოთ ბადრიჯანი, მწვანილები, ნიორი და ასე გავიმეოროთ ბოლომდე, შემდეგ ბადრიჯანს დავასხათ მომზადებული მარინადი, ზედაპირზე  დავადოთ რაიმე სიმძიმე და როდესაც გაცივდება შევინახოთ მაცივარში 1 დღით. მეორე დღეს ბადრიჯანი მზად იქნება.

 

მარინადის მომზადება:

წყალს დავამატოთ მარილი, ძმარი, წიწაკის მარცვლები და ავადუღოთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1295 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ბადრიჯანი მწვანილებით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: