შემწვარი პომიდორი - 4 ივლისში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ივლისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » ივლისი » 4 » შემწვარი პომიდორი
15:35
შემწვარი პომიდორი


შემწვარი პომიდორი

 

მასალა:

პომიდორი 4–5ც.

კვერცხი 2ც.

მაიონეზი 2ს/კ.

პურის ფქვილი 100გრ.

ყველი 50გრ.

ზეთი შესაწვავად

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდორი გავრეცხოთ და დავჭრათ მრგვალად. კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ, დავამატოთ გახეხილი ყველი, მაიონეზი, ფქვილი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ პომიდვრის ნაჭრები, დავაწყოთ ტაფაზე და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. გავაფორმოთ სურვილისამებრ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1529 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი პომიდორი | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 1
1  
kidev raime axali daamateT.... yvelaferi arachveulebrivia.....

სახელი *:
Email *:
კოდი *: