მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 31 » შემწვარი ორაგული
21:32
შემწვარი ორაგული


შემწვარი ორაგული

 

მასალა:

ორაგული 1კგ.

სტაფილო 200გრ.

ხახვი 250გრ.

კვერცხი 1-2ც.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ამოსავლებად

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

ხმელი სუნელები (ქინძი და სხვა), წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოდ და დავჭრათ 1,5–2 სმ. სისქის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, სუნელები და გავაჩეროთ 20–30 წუთი. ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად და შევწვათ ზეთში ოქროსფერი ფერის მიღებამდე, დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, გავაჩეროთ გაზქურაზე 5–10 წუთი და შემდეგ გადმოვდგათ. კვერცხი ავთქვიფოთ და ამოვავლოთ მასში თევზის ნაჭრები, შემდეგ თევზის ნაჭრები ამოვავლოთ სუხარში  და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. მომზადების შემდეგ თევზის ნაჭრებზე მოვათავსოთ შემწვარი სტაფილო ხახვით და გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2425 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ორაგული | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: