მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » შემწვარი ბადრიჯანი ნივრით და მწვანილით
17:57
შემწვარი ბადრიჯანი ნივრით და მწვანილით


შემწვარი ბადრიჯანი ნივრით და მწვანილით

 

მასალა:

ბადრიჯანი 1 კგ.

ნიორი 7-8 კბილი

მწვანე ხახვი 150 გრ.

მცენარეული ზეთი 1 ჭიქა

რეჰანი, ქინძი, კამა, ოხრახუში და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ გრძლად, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 20–30 წუთი. შემდეგ გავწუროთ ხელით და შევწვათ ზეთში. მწვანილი წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და გატარებული ნიორი. მომზადებული მასა დავდოთ ბადრიჯანზე და გადავახვიოთ. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4231 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ბადრიჯანი ნივრით და მწვანი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: