შექერბურა - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » შექერბურა
13:37
შექერბურა


შექერბურა

 

მასალა:

კარაქი 200გრ.

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს

მწკივი მარილი

შაქარი, ნიგოზი და დარიჩინი გემოვნებით.

მომზადება:

კარაქს დავაყაროთ პურის ფქვილი რამდენსაც შეიზელს. დავუმატოთ მარილი. ნახევარი საათით შევდოთ მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავაბრტყელოთ 0,5 სმ სისქეზე და ამოვჭრათ რგოლები. თითოეულ რგოლზე დავდოთ თითო ჩაის კოვზი დაფქული ნიგვზის, დარიჩინისა და შაქრის ნარევი, გადავკეცოთ მთვარისებურად, გავუკეთოთ ლამაზი ნაწიბური, ზემოდან ჩანგლით დავხაზოთ და ცხელ ღუმელში გამოვაცხოთ. სუფრაზე მივიტანოთ თაფლთან ერთად.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 610 | დაამატა: natia | ტეგები: შექერბურა | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: