შარლოტკა (სამარხვო) - 20 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » შარლოტკა (სამარხვო)
17:46
შარლოტკა (სამარხვო)


შარლოტკა (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

ფორთოხალი 2 ცალი

შაქარი 150 გრ.

მცენარეული ზეთი 50გრ.

დაჭრილი ნიგოზი ან თხილი 0,5 ჭიქა

ნებისმიერი ხილის ჯემი 2 ს/კ.

ლიმონის წვენი 1 ს/კ.

მაგარი ჩაი 100–125მლ.

სოდა 1,5 ჩ/კ.

მომზადება:

შაქარს დავამატოთ ზეთი და კარგად ავურიოთ. ფორთოხალი გავასუფთავოდ და დავჭრათ წვრილ კუბიკებად. შაქრიან მასას დავამატოთ დაჭრილი ფორთოხალი, ნიოგოზი, ჯემი, ჩაი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ გაცრილი ფქვილი, სოდა (სოდა ავთქვიფოთ ლიმონის წვენით) და კვალავ ავურიოთ (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია). მომზადებული ცომი ჩავასხათ პერგამენტჩაფარებულ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1779 | დაამატა: natia | ტეგები: შარლოტკა (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: