სამარხვო პური (სამარხვო) - 23 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 23 » სამარხვო პური (სამარხვო)
18:24
სამარხვო პური (სამარხვო)


სამარხვო პური (სამარხვო)

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

ცივი წყალი 1 ჭიქა

სოდა 1 ჩ/კ.

მარილი 0,5 ჭიქა

 

შიგთავსი:

კარტოფილი 2ც.

ხახვი 1 თავი

სტაფილო 1ც.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

 

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ წყალი, სოდა, მარილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი შევინახოთ მაცივარში 1–2 საათით. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავყოთ რამოდენიმე ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ მათზე მომზადებული შიგთავსი, შევახვიოთ, გავაბრტყელოთ თხლად და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

 

შიგთავსის მომზადება:

კარტოფილი და სტაფილო გავხეხოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, კარგად ავურიოთ და შევწვათ ზეთში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 680 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხვო პური (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: