მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 7 » სამარხვო მაიონეზი
16:48
სამარხვო მაიონეზი


სამარხვო მაიონეზი

 

მასალა:

მცენარეული ზეთი 4 ს/კ.

მდოგვი 2 ს/კ.

წყალი 1,5 ჭიქა

ლიმონის წვენი 1,5 ჭიქა

მარილი 1,5 ჩ/კ.

შაქარი 1 ს/კ.

პურის ფქვილი 0,5 ჭიქა.

მომზადება:

ფქვილი გავძრათ წყალში, დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე (განუწყვეტლივ ვურიოთ) სანამ არ შესქელდება, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და გავაცივოთ. ზეთი ავთქვიფოთ, მიქსერით, დავამატოთ ლიმონის წვენი, მდოგვი, შაქარი, მარილი და კვალავ ავთქვიფოთ, შემდეგ მომზადებული მასა პატარა  პორციებად დავამატოთ ფქვილიან მასას და ვთქვიფოთ ერთიანი მასის მიღებამდე.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 3522 | დაამატა: natia | ტეგები: სამარხვო მაიონეზი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: