მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » სალათი „მრავალფეროვნება“ (სამარხვო)
17:23
სალათი „მრავალფეროვნება“ (სამარხვო)


სალათი „მრავალფეროვნება" (სამარხვო)

 

მასალა:

მოხარშული ლობიო 0,5 ჭიქა

მოხარშული ჭარხალი 1 თავი

მოხარშული კარტოფილი 3–5ც.

ყვავილოვანი კომბოსტო 300გრ.

სოკო 200გრ.

მოხარშული სტაფილო 2ც.

კიტრის მწნილი 3ც.

ხახვი 1 თავი

ზეთი, წიწაკა და მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

ყვავილოვანი კომბოსტო მოვხარშოთ და დავშალოთ ყვავილებად. სოკო დავჭრათ და მოვთუშოთ ზეთში ხახვთან ერთად. მოხარშლი კარტოფილი, სტაფილო და ჭარხალი დავჭრათ კუბიკებად (ჭარხალს ცალკე გადავურიოთ ცოტა ზეთი, რათა დანარჩენი ბოსტნეული წითლად არ შეღებოს), შემდეგ დავამატოთ მოხარშული ლობიო, წვრილ კუბიკებად დაჭრილი კიტრი, მოთუშული სოკო, მოხარშული კომბოსტო, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, მოვასახთ ზეთი და კარგად ავურიოთ. (თუ სოკოს შევწვათ დიდი რაოდენობით ზეთში, ამ შემთხევევაში სალათს ზეთი აღარ დვამატოთ).

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2026 | დაამატა: natia | ტეგები: სალათი „მრავალფეროვნება“ (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: