სალათი „გველი“ - 31 დეკემბერში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » დეკემბერი » 31 » სალათი „გველი“
11:06
სალათი „გველი“


სალათი „გველი"

 

მასალა:

ბრინჯი 1 ჭიქა

მოხარშული კარტოფილი 3–4ც.

ყველი 200გრ.

მოხარშული კვერცხი 3–4ც.

კიტრის მწნილი 3–4ც.

ნიორი 2–3 კბილი

მაიონეზი, პილპილი და მარილი გემოვნებით

კამა, მწვანე ხახვი, ზეთის ხილი და სიმინდის მარცვლები გასაფორმებლად.

მომზადება:

მოხარშული კარტოფილისგან გავაკეთოთ პიურე, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული ბრინჯი, გახეხილი კვერცხი, ყველი, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასა მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე და მივცეთ გველის ფორმა, შემდეგ კი გავაფორმოთ, კიტრით, ზეთის ხილი, სიმინდის მარცვლებით, მწვანე ხახვით და კამით.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 1695 | დაამატა: natia | ტეგები: სალათი „გველი“ | რეიტინგი: 3.3/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: