მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » საქონლის ენა კავკასიურად
18:21
საქონლის ენა კავკასიურად


საქონლის ენა კავკასიურად

 

მასალა:

საქონლის ენა  2 კგ.

ახალი სოკო  600 გრ.

მცენარეული ზეთი  150გრ.

ხახვი  4 თავი

ნიგოზი  2 ჭიქა

ნიორი  5 კბილი

არაჟანი  2 ჭიქა

ოხრახუში, დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

ენა მოვხარშოთ, მოვაცალოთ კანი და დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად. სოკო გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში. ენას დავამატოთ მრგვალად დაჭრილი ოქროსფრად შემწვარი ხახვი და შემწვარი სოკო. ნიგოზი და ნიორი გავატაროთ, დავამატოთ არაჟანი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და აღნიშნული მასა მოვასხათ მომზადებულ ენას და ვთუშოთ მომზადებამდე. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1831 | დაამატა: natia | ტეგები: საქონლის ენა კავკასიურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: