საქონლის ენა ბოსტნეულით კვერცხში ქართულად - 10 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » საქონლის ენა ბოსტნეულით კვერცხში ქართულად
21:22
საქონლის ენა ბოსტნეულით კვერცხში ქართულად


საქონლის ენა ბოსტნეულით კვერცხში ქართულად

 

მასალა:

საქონლის ენა (მოხარშული) 1ც.

კვერცხი 4ც.

პომიდორი 1–2ც.

ხახვი 1ც.

არაჟანი 1 ჭიქა

ღვინის ძმარი 2 ს/კ.

ფქვილი 1 ს/კ.

კარაქი 50გრ.

დაფქვილი შავი პილპილი, მწვანილები, წითელი ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კარაქში მოვთუშოთ (ძალიან არ შევბრაწოთ) დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი მოხარშული საქონლის ენა, 2–3 წუთი შევწვათ, შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი პომიდორი, ძმარი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და ვთუშოთ 7–8 წუთი. მიღებული მასა მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე. კვერცხი აფთქვიფოთ არაჟანთან, ფქვილთან და მარილთან ერთად, მოვასხათ ხორციან–ბოსტნეულიან მასას, შევდგათ აირღუმელში 200* ტემპერატურაზე და გამოვაცხოთ. სუფრაზე გატანის წინ დავჭრათ ნაჭრებად და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1208 | დაამატა: natia | ტეგები: საქონლის ენა ბოსტნეულით კვერცხში ქა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: