მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » საქონლის ენა არაჟანში
18:23
საქონლის ენა არაჟანში


საქონლის ენა არაჟანში

 

მასალა:

საქონლის ენა 1.

არაჟანი  500გრ.

პომიდორი  400გრ. ან ტომატის წვენი 1 ჭიქა

კარაქი  100გრ.

კვერცხი  3–4.

ხახვი  3-4 თავი

ვაშლისან ღვინის ძმარი  2 /.

პურის ფქვილი  1 /.

ქინძი, ოხრახუში, წიწაკის მარცვლები, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წყალში ჩავყაროთ მარილი, წიწაკის მარცვლები,ჩავდოთ გარეცხილი ენა და მოვხარშოთ. მოხარშული ენა ამოვიღოთ, ჩავდოთ ცივ წყალში და გავაცალოთ კანი. გასუფთავებული ენა დავჭრათ 1 სმ. ნაჭრებად. ხახვი დავჭრათ, შევწვათ კარაქის ნახევარში, დავამატოთ დაჭრილი ენა, ფქვილი და შევწვათ 5 წუთის განმავლობაში, შემდეგ ენას დავადოთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი (ან ტომატი), მოვასხათ ძმარი და გავაცხელოთ 5 წუთი. დავამატოთ არაჟანი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა. მიღებულ მასას მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი და შევდგათ აირღუმელში გამოსაცხობად. მომზადების შემდეგ მოვასხათ დარჩენილი კარაქი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1978 | დაამატა: natia | ტეგები: საქონლის ენა არაჟანში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: