მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » სახლის კეჩუპი
18:58
სახლის კეჩუპი


სახლის კეჩუპი

 

მასალა:

პომიდორი 3კგ.

შაქარი 1 ჭიქა

მარილი 1 ს/კ.

ძმარი 2 ს/კ.

შავი პილპილი 2–3ც.

წითელი წიწაკა, დარიჩინი, მიხაკი და რეჰანი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდორი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ჩავასხათ ქვაბში, დავდგათ გაზქურაზე და ვხარშოთ ნელ ცეცლხზე (მასა კარგად უნდა ჩაიხარშოს), შემდეგ მასა გავხეხოთ, დავამატოთ შაქარი, მარილი, ძმარი, წითელი წიწაკა და კარგად ავურიოთ. მარლაზე მოვათავსოთ შავი პილპილის მარცვალი, დარიჩინი, მიხაკი, რეჰანი, კარგად შევკრათ და ჩავუშვათ მასაში, ვხარშოთ კიდევ 15 წუთი, შემდეგ ჩავასხათ ქილებში და დავაფაროთ თავსახური.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 8055 | დაამატა: natia | ტეგები: სახლის კეჩუპი | რეიტინგი: 3.7/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: