რულეტი პოვიდლოთი (სამარხვო) - 20 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » რულეტი პოვიდლოთი (სამარხვო)
17:58
რულეტი პოვიდლოთი (სამარხვო)


რულეტი პოვიდლოთი (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

მცენარეული ზეთი 5 ს/კ.

საფუარი (დროჟი) 1 ს/კ.

შაქარი 2 ჩ/კ.

მარილი 1 ჩ/კ.

მინერალური წყალი ეასაც შეიზელს ფქვილი.

 

შიგთავსი:

ნებისმიერი ხილის პოვიდლო გემოვნებით.

 

მომზადება:

საფუარს დავამატოთ 1 ჩ/კ. შაქარი, 3–4 ს/კ. თბილი წყალი, კარგად ავურიოთ, გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილას 20 წუთით. ღრმა ჯამში გავცრათ ფქვილი, დავმატოთ მარილი, 1 ჩ/კ. შქარი, ზეთი, მომზადებული საფუარი, ნელ–ნელა დავასხათ თბილი წყალი და მოვზილოთ ელასტიური ცომი (ცომი არც ძალიან სქელი უნდა იყოს და არც ძალიან თხელი). ცომს გადავაფროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილას 2 საათით. 2 საათის შემდეგ ცომი გავყოთ ორ ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ მათზე ხილის პოვიდლო, გადავახვიოთ რულეტისებურად, დავდოთ პერგამენტდაფარებულ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, გადავაფროთ ტილო, და დავდგათ თბილ ადგილას კიდევ 20 წუთი. 20 წუთის შემდეგ რულეტებს წავუსვათ ზეთი და გამოვაცხოთ 190–200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 15–20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ რულეტები დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2121 | დაამატა: natia | ტეგები: რულეტი პოვიდლოთი (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: