რძიანი პური - 24 სექტემბერში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » სექტემბერი » 24 » რძიანი პური
14:44
რძიანი პური


რძიანი პური

 

მასალა:

პური (ბატონი) 1ც.

რძე 0,5 ლ.

შაქარი და ვანილი გემოვნებით.

მომზადება:

პური დავჭრათ სასურველი ფორმის ნაჭრებად. რძეს დავამატოთ შაქარი ვანილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ პურის ნაჭრები და შვწვათ ტაფაზე კარაქში ან ზეთში. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 768 | დაამატა: natia | ტეგები: რძიანი პური | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: