მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » რძეში ჩახარშული ყველი
21:27
რძეში ჩახარშული ყველი


რძეში ჩახარშული ყველი

 

მასალა:

რძე 1 ლ.

იმერული ყველი 400გრ.

სიმინდის ფქვილი 1-1 –1 / 2 ჭიქა

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

რძე ავადუღოთ, დავამატოთ გახახილი ყველი, განუწყვეტლივ ვურიოთ  და ვადუღოთ ერთიანი მასის მიღებამდე. მოვაყაროთ მარილი, თანდათანობით ჩავყაროთ ფქვილი და განუწყვეტლივ ვურიოთ. ვადუღოთ სანამ არ მივიღებთ სქელი ფაფის მაგვარ მასას. მოზადების შემდეგ თავზე მოვაწყოთ კუბიკებად დაჭრილი ყველი.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 1872 | დაამატა: natia | ტეგები: რძეში ჩახარშული ყველი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: