მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ყურძნის და ალუბლის ლიქიორი
17:58
ყურძნის და ალუბლის ლიქიორი


ყურძნის და ალუბლის ლიქიორი

 

მასალა:

ყურძენი (იზაბელა) 1კგ.

ალუბლის ფოთოლი 400ც.

შაქარი 2კგ.

ლიმონმჟავა 5 ჩ/კ.

არაყი 1ლ. (ან 0,5ლ. სპირტი)

მომზადება:

ყურძენს და ალუბლის ფოთლებს დავასხათ 4ლ. წყალი და ვადუღოთ 30 წუთი. შემდეგ გავფილტროთ (მარლის საშუალებით), დავამატოთ შაქარი, ლიმონმჟავა და ვადუღოთ კიდევ 30 წუთი. როცა გაცივდება დავამატოთ არაყი, ჩავასხათ ქილებში და ლიქიორი მზადაა.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2059 | დაამატა: natia | ტეგები: ყურძნის და ალუბლის ლიქიორი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: