მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ყავის კრემ-ბრულე
18:17
ყავის კრემ-ბრულე


ყავის კრემ-ბრულე

 

მასალა:

250მლ. რძე  

250მლ. ნაღები  

1ც. ფორთოხლისა და 1ც. ლიმონის  წვენი და ცედრა 

1 ღერი დარიჩინი 

50რ. ყავის მარცვლები  

6ც. კვერცხის გული 

20გრ. სახამებელი  

3ც. ფორთოხალი 

2 ს/. შაქრის პუდრა 

1 ს/. თეთრი ღვინო. შაქარი გემოვნებით.

მომზადება:

რძე, ნაღები, დარიჩინი, ყავა, ლიმნისა და ფორთოხლის ცედრა და წვენი წამოვადუღოთ, შემდეგ კი გადავწუროთ. ცალკე ავთქვიფოთ კვერცხის გული და სახამებელი და ოდნავ შეგრილებულ რძეში თხელი ნაკადით ჩავასხათ, თან ვთქვიფოთ, ჩავასხათ ჭიქებში და გავაციოთ მაცივარში. 3 ცალი ფორთოხალი გავფცქვნათ, ამოვაცალოთ რბილი ნაწილი თეთრი კანის გარეშე. პატარა ტაფაზე დავყაროთ შაქრის პუდრა, დავასხათ 1 .. ფორთოხლის წვენი, ღვინო და გავაკეთოთ კარამელი. კარამელი მოვასხათ ფორთოხალს, გავაციოთ და მივირთვათ ყავის კრემთან ერთად.

კატეგორია: ყავა | ნანახია: 1257 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავის კრემ-ბრულე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: