მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 21 » ყავა „ცდუნება“
19:00
ყავა „ცდუნება“


ყავა „ცდუნება"

 

მასალა:

დაფქვილი ყავა 1 ჩ/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

კარაქი 15–20გრ.

მარილი დანის წვრით

წიწაკა დანის წვრით

წყალი 60–80მლ.

მომზადება:

ყავას დავამატოთ შაქარი, კარაქი, მარილი, წიწაკა, წყალი, კარგად მოვურიოთ, დავდგათ გაზქურაზე, ავადუღოთ, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან და დავასხათ ჭიქაში.

კატეგორია: ყავა | ნანახია: 1920 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავა „ცდუნება“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: