მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ყავა ბათუმურად
21:51
ყავა ბათუმურად


ყავა ბათუმურად

 

მასალა:

ყავის მარცვლები 1 /.

შაქარი 1 /.

ნიორი 1–2 კბილი

წყალი (ჩამოსხმული, დაბეჭდილი)  1 ყავის ფინჯანი.

მომზადება:

ყავის მარცვლები შევწვათ, დაბალ ტემპერატურაზე, ხის კოვზით ვურიოთ, არომატის გასაძლიერებლად დავუმატოთ რამოდენიმე მთლიანი კბილი ნიორი, დაველოდოთ სანამ მარცვლები ზეთოვანი არ გახდება. ყავის მარცვლები მოვათავსოთ სუფთა სალფეთქზე, გავაცივოთ, შემდეგ ხელის საფქვავში ჩავყაროთ და დავფქვათ. 1 /. ყავა და შაქარი ჩავყაროთ მოსადუღებელ ჭურჭელში, დავასხათ წყალი, დავდგათ გაზქურაზე დაბალ ტემპერატურაზე, არ მოვურიოთ. დაველოდოთ სანამ ქაფი არ ამოვა ზევით, ავურიოთ, დაველოდოთ კვლავ ქაფის ამოსვლას და დავასხათ ყავა მომზადებულ ფინჯანში.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2129 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავა ბათუმურად | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: