მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ყაბაყის მწნილი
12:30
ყაბაყის მწნილი


ყაბაყის მწნილი

 

თუ მალე გვინდა: რგოლებად დავჭრათ ყაბაყები (დაახლოვებით 1,5-2 სმ.სისქეზე) +წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, ბულგარულიც კარგია მოგრძო ნაჭრებად დაჭრილი, რამოდენიმე ნივრის კბილი, პილპილის მარცვლები და დაფნა, მწარე წიწაკა გემოვნებით. ავადუღოთ წყალი ჩავაყაროთ მარილი, დავასხათ ძმარი+ცოტა შაქარიც. გემო გავუსინჯოთ, კარგად უნდა ეტყობოდეს მარილი და ძმარი, ანუ უნდა გვსიამოვნებდეს მარინადის გემო. დავასხათ ყაბაყს და გავაჩეროთ 2-3 დღე. დავაფაროთ თეფში და დავადოთ ზევიდან სიმძიმე, მარინადი უნდა ფარავდეს ბოსტნეულს.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 5561 | დაამატა: natia | ტეგები: ყაბაყის მწნილი | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 1
1 maiko  
0
moxupvis variantshi,zamtristvis, rogor gavaketo ?

სახელი *:
Email *:
კოდი *: