მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » ფუნჩულები
23:34
ფუნჩულები


ფუნჩულები

 

მასალა:

მარგარინი 100გრ.

კვერცხი 2ც.

შაქარი 4 ს/კ.

თბილი რძე 2/4 ჩ/ჭ.

პურის ფქვილი 4 ჩ/ჭ.

ვანილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

დარბილებული მარგარინი ავთქვიფოთ შაქართან და კვერცხთან ერთად მიქსერით. დავამატოთ რძე (შეგვიძლია რძის მაგივრად წყალი გამოვიყენოთ), ვანილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი.ცომი დავყოთ ნაწილებად, პატარა ცომებს მივცეთ გრძელი ფორმა და შევკრათ წრე, შვწვათ ტაფაზე ბევრ ზეთში ისე, რომ ფარავდეს ზეთი ცომს. ზეთი უნდა იყოს ძალიან ცხელი. მომზადებულ ფუნჩულებს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.(სურვილისამებრ შეგვიძლია სიტკბოს მომატების მიზნით შაქარი დავამატოთ).

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2038 | დაამატა: natia | ტეგები: ფუნჩულები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: