მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 23 » ფორთოხლის ბლინები (სამარხვო)
18:43
ფორთოხლის ბლინები (სამარხვო)


ფორთოხლის ბლინები (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

წყალი 1 ჭიქა

ზეთი 5 ს/კ.

1ც. ფორთოხლის წვენი

1ც. ფორთოხლის ცედრა (კანი)

შაქარი 3 ს/კ.

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ წყალი, ზეთი, ფორთოხლის წვენი, ფორთოხლის ცედა, შაქარი და კარგად ავურიოთ (ცომს უნდა ჰქონდეს თხელი არაჟნის კონსისტენცია). მომზადებული მასისგან შევწვათ ბლინები ზეთში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 3502 | დაამატა: natia | ტეგები: ფორთოხლის ბლინები (სამარხვო) | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: