ფენოვანი ხაჭაპური ნადუღით და ყველით - 10 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » ფენოვანი ხაჭაპური ნადუღით და ყველით
21:34
ფენოვანი ხაჭაპური ნადუღით და ყველით


ფენოვანი ხაჭაპური ნადუღით და ყველით

 

მასალა:

ცომი:

კვერცხი 1ც.

წყალი 1 ჭიქა

ძმარი 3 ს/კ.

ზეთი 3 ს/კ.

ფქვილი 3 ჭიქა

მარგარინი 450გრ.

 

შიგთავსი:

ნადუღი 500გრ.

ყველი 500–600გრ.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავასხათ წყალი (ოთახის ტემპერატურის), ძმარი, ზეთი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. ცომი გავყოთ 3 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ, წავუსვათ 50გრ. მარგარინი, დავკეცოთ კონვერტისებურად და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში) 15–20 წუთი, ეს პროცედურა გავიმეოროთ სამჯერ. მომზადებული ცომი გამოვიღოთ საყინულიდან, გავაბრტყელოთ თხლად, დავჭრათ ოთკუთხედი ზომის ნაჭრებად, შემდეგ ამ ნაჭრებზე მოვათავსოთ ყველის და ნადუღის ნარევი მასა (შიგთავსისთვის ყველი გავხეხოთ ავურიოთ ნადუღში და თ საჭირო იქნება დავამატოთ მარილი), გადავუკეცოთ ოთხივე კუთხე და შევაერთოდ ერთად. ასევე გავაკეთოთ დანარჩენი ცომისგან ხაჭაპურები, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და შევდგათ აირღუმელში შესაწვავად.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1866 | დაამატა: natia | ტეგები: ფენოვანი ხაჭაპური ნადუღით და ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1  
Auuu daan magariiii saitiaaaaa dges vacxob ogond fenovan lobians vnaxot rogoriiiiii gamomivaaaaaa....netaaa maglidan arafris wasmaaaa unda?

სახელი *:
Email *:
კოდი *: