მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ფარშირებული სოკო
16:14
ფარშირებული სოკო


ფარშირებული სოკო

 

მასალა:

დიდი ზომის ქამა სოკო 12 ცალი.

ხახვი  1 თავი

ყველი 150-180გრ.

ორცხობილა ან პურის ნამცეცები 1 /.

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

სოკო გავრეცხოთ და გავაშროთ. "ფეხიფრთხილად მოვაშოროთ, რომ "ქუდიარ დაზიანდეს. "ქუდებიზეთწასმულ ფორმაში შესაწვავად ჩავალაგოთ და შიგნიდან ოდნავ მარილი მოვაყაროთ.

 

შიგთავსის მომზადება:

სოკოს "ფეხებიდავჭრათ.  ყველი გავხეხოთ. ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ მცენარეულ ზეთში დაახლოებით 2-3 წუთის განმავლობაში, დავამატოთ სოკოს დაჭრილი "ფეხები”, დავამარილოთ, და ხახვი სოკოსთან ერთად 5 წუთის განმავლობაში მოვშუშოთ (შეგვიძლია დავამატოთ ცოტა ნიორიც) ბოლოს ვუმატებთ დაფშვნილ ორცხობილას ან პურის ნამცეცემს და ავურევთ. მომზადებული მასა ცოტა გავაგრილოთ და გახეხილი ყველის ნახევარს შევურიოთ. შიგთავსი სოკოს "ქუდებშიმოვათავსოთ და ზევიდან ყველი მოვაყაროთ. მოვამზადოთ ქამა-სოკო 10-12 წუთის განმავლობაში 190-200° ტემპერატურაზე.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1690 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული სოკო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: