ფარშირებული ფარგა ნიგვზით და ბროწეულით - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ფარშირებული ფარგა ნიგვზით და ბროწეულით
15:39
ფარშირებული ფარგა ნიგვზით და ბროწეულით


ფარშირებული ფარგა ნიგვზით და ბროწეულით

 

მასალა:

თევზი (ფარგა)   1 კგ.

ნიგოზი  100გრ.

ბროწეული 1-2 ც.

ხახვი  2 თავი

მცენარეული ზეთი  3-4 ს/კ.

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაცალოთ ფარფლები, დავჭრათ რამოდენიმე ნაჭრად, გამოვაცალოთ ლაყუჩები და ძვლები, გავრეცხოთ, დავამარილოთ და გავაჩეროთ საყინულეში 30 წუთი. ნიგოზი დავნაყოთ, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბროწეულის მარცვლები, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, კარგად ავურიოთ და მიღებული მასით გამოვტენოთ თევზი, ამოვუკეროთ მუცელი, მოვათავსოთ ფორმაზე, მოვასხათ ზეთი და გამოვაცხოთ გაზქურაში. გამოცხობის შემდეგ გავაფორმოთ სალათის ფოთლებით, მწვანილით, ნიგვზით და ბროწეულის მარცვლებით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 609 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული ფარგა ნიგვზით და ბროწეუ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: