მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ფარშირებული ჭარხალი
18:54
ფარშირებული ჭარხალი


ფარშირებული ჭარხალი

 

მასალა:

ჭარხალი 1 კგ.

სტაფილო  500გრ.

კარაქი  100გრ.

ხახვი  3-4 თავი

მწვანე სალათის ფოთოლი  3-6ც.

ვაშლის  ძმარი  1 ს/კ.

ოხრახუში, კამა, ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ჭარხალი მოვხარშოთ, გავასუფთავოთ, მოვაჭრათ თავი, რომელსაც შემდეგომში გამოვიყენებთ თავსახურად. ამოვაჭრათ გული. სტაფილო მოვთუშოთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად (ნაწილი ხახვი შევინახოთ გასაფორმებლად) კარაქში. დავუმატოთ ჭარხლის გული გატარებული, დაჭრილი მწვანილი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, მოვასხათ ძმარი და კარგად ავურიოთ. ჭარხალი ამოვავსოთ მომზადებული ფარშით და თავზე დავაფაროთ მოჭრილი ჭარხლის თავი. გავაფორმოთ სალათის ფოთლებით და მრგვალად დაჭრილი ხახვით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1208 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული ჭარხალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: