პომიდორში ჩაშუშული ცხვრის ხორცი - 24 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » პომიდორში ჩაშუშული ცხვრის ხორცი
22:05
პომიდორში ჩაშუშული ცხვრის ხორცი


პომიდორში ჩაშუშული ცხვრის ხორცი

 

მასალა:

1.5კგ. ცხვრის ხორცი

4-5 თავი ხახვი

1კგ. კანგაცლილი პამიდორი

1 კონა ქინძი 

1 კონა რეჰანი 

რამდენიმე ღერი პიტნა 

1/2 კონა ოხრახუში

2კბილი ნიორი

მწვანე ცხარე წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ცხვრის ხორცი დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი, რასაც მოიყენებს, იმ წყალში ვშუშოთ. როცა ცხიმს გაუშვებს, დავამატოთ ხახვი და ერთად მოვხრაკოთ. დავასხათ კანგაცლილი დაჭყლეტილი პამიდორი და ვშუშოთ მომზადებამდე. ბოლოს დავაყაროთ დაკეპილი ნიორი, მწვანე წიწაკა და მწვანილი. 1-2 წამოდუღების შემდეგ მზად იქნება. თუ ხორცი ძალიან მჭლეა, მოშუშვის დროს დავუმატოთ კარაქისა და ზეთის ნარევი. ცოცხალ პამიდორთან ერთად ცოტა წყალში გახსნილი მაღალი ხარისხის ტომატის პასტაც ძალიან უხდება.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1035 | დაამატა: natia | ტეგები: პომიდორში ჩაშუშული ცხვრის ხორცი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: