მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » პალტუსი ბადრიჯნით და წიწაკით
21:46
პალტუსი ბადრიჯნით და წიწაკით


პალტუსი ბადრიჯნით და წიწაკით

 

მასალა:

თევზი პალტუსი (ფილე) 600გრ.

ბადრიჯანი 300გრ.

ბულგარული წიწაკა 200გრ.

პომიდორი 200გრ.

ხახვი 2 თავი

ზეთი 200გრ.

არაჟანი 200გრ.

პურის ფქვილი 2 ს/კ.

ქონდარი 1/2 ჩ/კ.

ქინძი 5 ძირი

ოხრახუში 5 ძირი

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზის ფილე გავყოთ 3 თანაბარ ნაჭრად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ ფქვილში ორივე მხრიდან. ბადრიჯანი, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი და ხახვი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ზეთში ცალცალკე, შემდეგ ერთმანეთში ავურიოთ, დავამატოთ დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და კარგად ავურიოთ. შემწვარ თევზს წავუსვათ არაჟნის ნახევარი, მოვაყაროთ ქონდარი. მომზადებული ბოსტნეულის მასა მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, დავასხათ დარჩენილი არაჟანი, თავზე დავაწყოთ თევზი და გამოვაცხაოთ აირღუმელში 10 წუთის განმავლობაში 220* ტელმპერატურაზე. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ მწვანილი.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2174 | დაამატა: natia | ტეგები: პალტუსი ბადრიჯნით და წიწაკით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: