პრიანიკი - 10 აპრილში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აპრილი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » აპრილი » 10 » პრიანიკი
19:50
პრიანიკი


პრიანიკი

 

მასალა:

ცომი:

არაჟანი 1 ჭიქა

მარგარინი 200 გრ.

შაქარი 2 ჭიქა

კვერცხი3 ც.

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

პურის ფქვილი დაახლოებით 500 გრ.

ცოტა მარილი

ვანილი გემოვნებით.

 

წასასმელად:

კვერცხის გული (ყვითრი) 3ც.

 

მომზადება:

არაჟანს დავამატოთ დრბილებული მარგარინი, ათქვეფილი კვერცხი, შაქარი, მარილი, ვანილი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, დავჭრათ სასურველი ფორმის ნაჭრებად, დავაწყოთ პერგამენტდაფარებულ, ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულ ცომის ნაჭერს წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2319 | დაამატა: natia | ტეგები: პრიანიკი | რეიტინგი: 2.3/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: