მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » პიცის ცომი
15:15
პიცის ცომი


პიცის ცომი

 

მასალა:

ზეითუნის ზეთი 2 ს/კ.

მარილი 1 ჩ/კ.

ჭვავის ფქვილი 1 ჭიქა

პურის ფქვილი 1 3/4 ჭიქა

მშრალი საფუარი (დროჟი) 1 1/2 ჩ/კ.

მომზადება:

ავურიოთ ყველა ინგრედიენტი, ზეთი, მარილი, ფქვილი, დროჟი და 1 ჭიქა თბილი წყალი. მოვზილოთ ცომი (გლუვი და ელასტიური), ცომი მოვათავსოთ დიდ ჯამზე ცხიმწასმულზე, დავაფაროთ თავზე და დავდგათ თბილ ადგილას 45 წუთი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ პიცისთვის 32 სმ. დიამეტრის.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1674 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცის ცომი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: