მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » პიცა „ფანტაზია"
16:28
პიცა „ფანტაზია"


პიცაფანტაზია"

 

მასალა:

ლავაში (თონის პური) 1.

ნიორი 2–3 კბილი

მაიონეზი 100-150გრ.

ყველი (მაგარი)100 გრ

პიკელებული კიტრი 1–2.

სოკო 200გრ.

ხახვი 1 თავი

მცენარეული ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ლავაში დავჭრათ რამოდენიმე ნაჭრად, შევწვათ ზეთში ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. ყველი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებათ, კიტრი დავჭრათ კუბიკებად.სოკო დავჭრათ წვრილად და შევწვათ მრგვალად დაჭრილ ხახვთან ერთად ზეთში. ნიორი დავნაყოთ, ავურიოთ მაიონეზში და მომზადებული მასა წავუსვათ  ლავაშის თითოულ ნაჭერს, შემდეგ დავაწყოთ ყველის ნაჭრები, კიტრი, სოკო ხახვით, ისევ წავუსვათ მაიონეზი ნივრით და გამოვაცხოთ აირღუმელში 180* ტემპერატურაზე  15–20 წუთი.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1469 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „ფანტაზია | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: