პიცა–ბუტერბროდი - 16 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 16 » პიცა–ბუტერბროდი
21:41
პიცა–ბუტერბროდი


პიცა–ბუტერბროდი

 

მასალა:

პური 8 ნაჭერი.

ყველი 100 გრ.

სოსისი 5 ც.

კიტრი 1 ც.

მაიონეზი, ნიორი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სოსისი და კიტრი დავჭრათ კუბიკებად, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, გახეხილი ყველი, მოვაყაროთ მარილი, მოვასახთ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა წავუსვათ პურის ნაჭრებს და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 2553 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა–ბუტერბროდი | რეიტინგი: 3.0/5
სულ კომენტარები: 1
1  
magaria, dzalian momwons da bevrs vswavlob axals ! tan advilia !

სახელი *:
Email *:
კოდი *: