მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ნივრის მწნილი
12:51
ნივრის მწნილი


ნივრის მწნილი

 

ახლადშემოსული ნიორი ჩავყაროთ მდუღარე წყალში და მაშინვე ამოვიღოთ, გავაშროთ, ჩავყაროთ ქილაში, დავასხათ ცივი წყალი, ზემოდან ნატეხი მარილი დავადოთ, მესამე დღეს წყალი გამოვუცვალოთ და ისევ მარილი დავადოთ. სამი კვირის განმავლობაში ასე ვუცვალოთ წყალი, მერე ნიორი ამოვიღოთ მარილწყლიდან, ქილა გავრეცხოთ, მოვათავსოთ შიგ ნიორი, წამოვადუღოთ ძმარი, ჩავუმატოთ მიხაკდარიჩინი, დაფნის ფოთოლი, მარილი, კიდევ ავადუღოთ, გავაცივოთ და ნიორს დავასხათ.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2989 | დაამატა: natia | ტეგები: ნივრის მწნილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: