ნივრიანი პური მწვანილით - 16 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 16 » ნივრიანი პური მწვანილით
21:39
ნივრიანი პური მწვანილით


ნივრიანი პური მწვანილით

 

მასალა:

კარაქი 120 გრ.

პური 1ც.

კამა 1 კონა

ნიორი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პური დავჭრათ საშუალო სისქის ნაჭრებად. კამა დავჭრათ წვრილად, დავმატოთ დარბილებული კარაქი, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ, მომზადებული მასა წავუსვათ პურის ნაჭრებს, შემდეგ პურის ნაჭრები კვლავ შევაერთოთ, შევახვიოთ ფოლგაში და შევდგათ აირღუმელში 15 წუთით, შემდეგ გამოვიღოთ აირღუმელიდან, ფოლგა ცოტათი გავხსანთ და კვალავ შევდგათ აირღუმელში კიდევ 10 წუთით.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1231 | დაამატა: natia | ტეგები: ნივრიანი პური მწვანილით | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: