მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » ნიგვზის რულეტი (აფხაზური)
18:54
ნიგვზის რულეტი (აფხაზური)


ნიგვზის რულეტი (აფხაზური)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 300გრ.

არაჟანი 150გრ.

კარაქი 100გრ.

ცოტა მარილი.

 

შიგთავსი:

ნიგოზი 200გრ.

შაქარი 150გრ.

თაფლი 3 ს/კ.

ცოტა დარიჩინი.

 

წასასმელად:

კვერცხის გული 1ც.

 

მომზადება:

კარაქი ავთქვიფოთ, დავამატოთ არაჟანი, ფქვილი, მარილი, მოვზილოთ ცომი და შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 15 წუთით. 15 წუთის შემდეგ ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავაბრტყელოთ თხლად, ცომის მთლიან ზედაპირზე თანაბრად გადავანაწილოთ მომზადებული შიგთავსი, გადავახვიოთ რულეტისებურად, ორივე გვერდი კარგად შევუკეცოთ, დავდოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, შევდგათ 225* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 20 წუთით, შემდეგ წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული და ვაცხოთ კიდევ 10 წუთი. გამოცხობის შემდეგ დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად.

 

შიგთავსის მომზადება:

ნიგოზი გავატაროთ, დავამატოთ შაქარი, თაფლი, დარიჩინი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2686 | დაამატა: natia | ტეგები: ნიგვზის რულეტი (აფხაზური) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: