ნაპოლეონი ბანანით - 3 თებერვალში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 3 » ნაპოლეონი ბანანით
17:29
ნაპოლეონი ბანანით


ნაპოლეონი ბანანით

 

მასალა:

ფირფიტა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

შაქარი 1/4 ჭიქა

არაჟანი 1 ჭიქა

მარილი 0,5 ჩ/კ.

სოდა 0,5 ჩ/კ.

ვანილი გემოვნებით.

 

კრემი:

არაჟანი 400გრ.

შაქარი 4 ს/კ.

ბანანი 3–4 ც.

 

მომზადება:

შაქარს დავამატოთ არაჟანი, მარილი, სოდა, ვანილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ ნელ–ნელა დავამატოთ ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი. მომზადებული ცომი გავყოთ 7 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ და გამოვაცხოთ ტაფაზე ორივე მხრიდან  ზეთის გარეშე, ფირფიტებს გამოცხობის შემდეგ სწრაფად წავუსვათ 1 ს/კ. კრემი, შემდეგ კი როდესაც  შვიდივე ფირფიტა გამოცხვება კარაგად დავკრემოთ და თავზე მოვაყაროთ ფირფიტის ნაფხვენები.

 

კრემის მომზადება:

ბანანი, შაქარი და არაჟანი ავთქვიფოთ მიქსერით.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 1629 | დაამატა: natia | ტეგები: ნაპოლეონი ბანანით | რეიტინგი: 4.0/4
სულ კომენტარები: 2
2  
dzalian gemrieli iqneba

1  
saitereso namcxvaria

სახელი *:
Email *:
კოდი *: