ნამცხვარი სნიკერსი - 29 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ნამცხვარი სნიკერსი
15:24
ნამცხვარი სნიკერსი


ნამცხვარი სნიკერსი

 

ცომი:

10 კვერცხი

2 /. შაქარი

350გრ. კარაქი

3 /. თაფლი

1 /. სოდა ძმრით

6 /. ფქვილი

ვანილი.

 

ბეზე:

10 კვერცხის ცილა

3 /. შაქარის პუდრა

ვანილი

ცოტა ლიმონჟავა.

 

კრემი:

2 ქილა მოხარშული შედედებული რძე

200გრ. კარაქი

100გრ. მიწის თხილი

ვანილი.

 

იგრედიენტები ზემოდან მოსასხმელად:

100გრ. შავი შოკოლადი

1 /. კარაქი.

 

ცომის მომზადება:

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ერთად + კარაქი დარბილებული და თაფლი +სოდა ძმრით, ვანილი და დავაცრათ ფქვილი. ყველაფერს კარგად ავურევთ და მიღებულ მასას გავყოფთ სამ ტოლ ნაწილად.

ცომს დავდებთ თბილ ადგილზე.

 

ბეზეს მომზადება:

კვერცხის ცილებისგან გავაკეთებთ მკვრივ ბეზეს და ნელ-ნელა დავუმატებთ 3 ჩაის ჭიქა შაქრის პუდრს+ვანილი და ლიმონჟავას;

 

კრემის მომზადება:

კარაქი და მოხარშული შედედებული რძე ამოვიყვანოთ კარგად, დავამატოთ მოხალული და დაფქული მიწის თხილი და ვანილი.

 

საბოლოო მომზადება:

ცომი გავყოთ 3 ტოლ ნაწილად, ასევე ვყობთ ბეზეს მასასაც, ვაბრტყელებთ ცომს გამოსაცხობ თუნუქის ფურცელზე და ვუსვამთ ზევიდან ბეზეს მესამედს, ასე ვაკეთებთ სამივე შემთხვევაში, ვაცხობთ საშუალო ტემპერატურაზე.

 

აწყობა:

სამივე ფენას ვუსმევთ კრემს და ზევიდან ვასხამთ კარაქთან ერთად გამდნარ შოკოლადს, ვაფორმებთ სურვილის მიხედვით.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2823 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი სნიკერსი | რეიტინგი: 3.7/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: